Η ΑΒΙΡΕ Group Of Companies στοχεύοντας πάντα στην πρωτιά, είναι σε θέση να πλάσει εξολοκλήρου η να επεκτείνει το διαφημιστικό σας προφίλ.

board-white-camera-retro-film-motion_ABIPE

Αρχικά η εταιρεία μας καταγράφει τις ανάγκες σας και τα οικονομικά πλαίσια που μπορείτε και θέλετε να κινηθείτε και με γνώμονα τα στοιχεία που θα συλλέξουμε θα σχεδιάσουμε την διαφημιστική σας καμπάνια. Στην συνέχεια η αναγνώριση και η επιτυχία γίνονται ο καλύτερος σας συνεργάτης, που οι δημιουργικές μας σκέψεις και πρωτότυπες ιδέες, τροφοδοτούν ανεξάντλητα.
• Διαφημιστικά-επαγγελματικά δώρα.
• Διαφημιστικά spot (ραδιόφωνο) και trailer (TV).

Design

H ABIRE Group Of Companies προσφέρει στους πελάτες τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η ομάδα των τεχνικών μας, οι γραφίστες, προγραμματιστές και άλλοι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε οποιοδήποτε ανάγκη σας έχει να κάνει με την πληροφορική. Από μια απλή ιστοσελίδα έως και μια εφαρμογή μηχανοργάνωσης σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Η ΑΒΙΡΕ Group Of Companies μοιραία πλέον πρωταγωνιστεί στον χώρο του graphic design.
• Γραφικές Τέχνες & Εκτυπώσεις (Ψηφιακές και Offset).
• Σχεδιασμός ολοκληρωμένου εταιρικού προφίλ (λογότυπο, κάρτα, φάκελο, επιστολόχαρτο, διαφημιστικό έντυπο,flyers,αφίσα, πανό, πινακίδα.

Web (Designing-Developing-Hosting).

Aπο μια μικρή εταιρική ιστοσελίδα έως και μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούμε σε μικρό χρονικό διάστημα και οικονομικά να σας ετοιμάσουμε την διαδικτυακοί παρουσία σας.
• Video editing. Οι ειδικοί μας σας παρέχουν λύσεις τον τομέα του βίντεο παρουσιάζοντας την εταιρεία σας μέσα από μια τεχνολογία(DVD) που πραγματικά αποτελεί πρωτοποριακή μέθοδο διαφήμισης και προβολής.